Skip to main content

Sănătatea ta intimă merită atenție specială și o îngrijire adecvată

Lactacyd® este un brand de încredere pentru milioane de femei din întreaga lume. Lactacyd® respectă și protejează zona intimă în fiecare etapă a vieții tale. În calitate de numărul 1 mondial în domeniul igienei intime, suntem mândri că avem 70 de ani de experiență în acest domeniu.

Why Lactacyd_top page banner

Sănătatea intimă a femeilor este prioritatea Lactacyd®  

Înțelegem sensibilitatea zonei tale intime și știm, de asemenea, cât de important este să menții un pH acid al zonei intime pentru o sănătate feminină bună. Realizăm pentru tine produse care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate.

  

clinical

Dovedit clinic

Produsele Lactacyd® sunt testate clinic pentru eficacitatea și siguranța lor.

acid

Cu acid lactic natural

Acidul lactic natural favorizează dezvoltarea bacteriilor bune în zonele intime și ajută la păstrarea acidității naturale a florei vaginale.

ingredients

Îmbogățit cu ingrediente active naturale

Produsele Lactacyd® sunt îmbogățite cu ingrediente active pentru a-ți asigura o senzație de prospețime și confort în fiecare zi.

70-years-experience

70 de ani de experiență, mână în mână cu tehnici noi

Lactacyd® oferă o gamă largă de produse pentru îngrijirea intimă, care se găsesc în supermarketuri sau farmacii, precum și o linie specială de produse Pharma, care sunt disponibile doar în farmacii.

  

Asigurarea confortului în fiecare zi....

Produsele Lactacyd® au pH-ul potrivit și respectă aciditatea naturală a vaginului tău. Sunt blânde, fără săpun și potrivite pentru utilizarea zilnică.

De la prima menstruație și până după menopauză: Lactacyd® este o gamă completă de loțiuni intime pentru igienă, cu scopul de a oferi o senzație de prospețime și confort în fiecare zi.

Sau în timpul unui moment special

Există diferiți factori care îți pot dezechilibra zonele intime. De exemplu, schimbările hormonale sau activitățile sportive de zi cu zi. În aceste momente, Lactacyd® este acolo pentru tine.

Produsele de îngrijire intimă Lactacyd® sunt concepute pentru fiecare etapă a vieții tale. Acestea răspund nevoilor femeilor, de la adolescente până la femeile de peste 50 de ani, dar și în perioadele intense, precum sarcina și după naștere, Lactacyd® îți este alături.

Product Category Listing
Image
wipes

Șervețele umede pentru curățarea intimă

Image
Lactacyd_Daily

Loțiuni pentru igiena intimă

Milioane de femei din întreaga lume au încredere în Lactacyd

Gama de igienă intimă Lactacyd®

Descoperă produsele noastre pentru uz zilnic sau pentru nevoi specifice