Skip to main content

Înțelegerea și îngrijirea zonei intime

Lactacyd® are o experiență de 70 de ani în domeniul igienei intime. Înțelegem provocările legate de intimitatea feminină și dorim să te sprijinim în acest sens.

 

Sfaturi pentru sănătatea intimă

Nu numai în perioade speciale, ci și în viața de zi cu zi unele lucruri îți pot perturba sănătatea intimă. În acest articol poți găsi câteva sfaturi despre modul în care să ai grijă de sănătatea ta.

CITEȘTE MAI MULTE

Totul despre zonele tale intime

În acest articol explicăm cum funcționează zonele intime și ce lucruri sunt importante pentru a-ți proteja zona intimă. Citește mai mult

CITEȘTE MAI MULTE

Sexualitate și sănătate intimă

Sexul și contactul intim pot afecta flora vaginală. Descoperă cum îți poți păstra zonele intime sănătoase în aceste momente.

CITEȘTE MAI MULTE

Îngrijirea zilnică

Cum ar trebui să te ocupi de îngrijirea intimă zilnică? Citește mai multe despre igiena personală zilnică, precum și despre sănătatea femeilor în timpul menstruației.

CITEȘTE MAI MULTE

Viitoare mamă

Când ești însărcinată, corpul tău suferă o mulțime de schimbări hormonale. Descoperă cum îți poți menține zonele intime în echilibru.

CITEȘTE MAI MULTE

Adolescenți

Ce trebuie să știi despre prima ta menstruație? Cum îți poți păstra zonele intime revigorate și sănătoase?

CITEȘTE MAI MULTE

Gama de produse de îngrijire intimă de la Lactacyd® este concepută pentru a se potrivi fiecărei etape a vieții.

Produsele de îngrijire Lactacyd® au fost concepute special pentru a răspunde nevoilor specifice ale femeilor în fiecare etapă a vieții lor. Acestea protejează și păstrează echilibrul intim natural și ajută la reducerea oricăror mici disconforturi.

Diferiți factori pot avea un impact asupra echilibrului zonei intime

Produsele Lactacyd® pun nevoile tale intime pe primul loc, indiferent în ce etapă a vieții te afli. Compoziția unică a produselor noastre te menține confortabilă, protejată și oferă o senzație de prospețime în fiecare zi.

Gama Lactacyd®

Consultați produsele noastre pentru utilizare zilnică sau pentru nevoi specifice

Product Category Listing
Image
wipes

Șervețele umede pentru curățarea intimă

Image
Lactacyd_Daily

Loțiuni pentru igiena intimă