Skip to main content

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

FAQ
Prin ce diferă Lactacyd?

Produsele Lactacyd conţin anumite ingrediente, cum ar fi acidul lactic, care susţin protecţia naturală a vaginului. Produsele au un pH adaptat care respectă aciditatea naturală a vaginului. Mai mult, acestea nu conţin săpun, acţionează cu blândeţe şi se pretează utilizării zilnice.

Ce produse pot folosi pentru a preveni mirosurile?

Pentru a ajuta la prevenirea mirosurilor, poţi începe cu un produs de curăţare delicat, cum ar fi Lactacyd Zilnic – Loțiune pentru igiena intimă. Acesta conţine ingrediente active deodorizante care ajută la prevenirea apariţiei mirosurilor.

Unde se vinde Lactacyd?

Lactacyd se comercializează în farmacii şi hipermarketuri.

Lactacyd se poate utiliza intern?

Nu, spălarea interiorului vaginului nu este necesară. Vaginul se curăţă singur, astfel încât nu este nevoie să introduceţi dispozitive de spălare sau alte produse similare în vagin. În plus, spălarea cu duşul este un factor de risc pentru vaginoza bacteriană (VB). Te poţi simţi curată şi proaspătă folosind un produs de îngrijire cu acţiune delicată care conţine agenţi deodorizanți, cum ar fi Lactacyd, pentru a spăla zona externă (vulvară).

Lactacyd se poate utiliza zilnic?

Produsele Lactacyd au un pH adaptat care respectă aciditatea naturală a vaginului. Mai mult, acestea nu conţin săpun, acţionează cu blândeţe şi se pretează utilizării zilnice.

De la ce vârstă putem începe să utilizăm Lactacyd?

Lactacyd poate fi utilizat chiar de la prima menstruaţie. În general, menstruaţia apare în jurul vârstei de 12 ani, deşi poate să apară mai devreme sau mai târziu. Sub influenţa hormonilor, pot începe să apară secreţii şi mirosuri. Produsele Lactacyd pentru îngrijire intimă zilnică pot ajuta la menţinerea echilibrului natural al zonei intime, ajutându-te în acelaşi timp să te simţi revigorată şi încrezătoare. Mai mult decât atât, Lactacyd Girl poate fi folosit pentru fetițele de peste 3 ani. 

Lactacyd poate fi utilizat de orice femeie?

Da, milioane de femei utilizează Lactacyd şi sunt satisfăcute. Chiar de la prima menstruaţie şi până după menopauză, Lactacyd oferă o gamă completă de produse de îngrijire intimă dedicate nevoilor aparte de zi cu zi ale femeilor, dar și pentru situațiile în care întâmpină un disconfort în zona intimă.

Ce sunt lactobacilii?

Lactobacilii sunt un tip de bacterie din flora vaginală care produce acidul lactic. Acidul lactic creează un mediu acid care protejează vaginul împotriva excesului de bacterii dăunătoare care pot conduce la o largă varietate de infecţii. Cu cât numărul lactobacililor este mai mare, cu atât mediul acid natural din vagin este mai stabil.

Ce este acidul lactic?

Acidul lactic este cunoscut şi sub denumirea de acidul „laptelui“. Acest lichid este produs în mod natural de către corp în pielea vulvei şi în interiorul vaginului pentru a crea un mediu acid natural. Această aciditate naturală favorizează echilibrul perfect al florei vaginale. Bacteriile bune şi cele dăunătoare prezente în vagin sunt astfel ţinute în echilibru, protejând zona intimă împotriva tuturor tipurilor de infecţii. Acidul lactic este produs de lactobacili (bacteriile benefice) a căror dezvoltare este la rândul său facilitată de prezenţa unui mediu acid (cu un pH scăzut).

Produsele Lactacyd conţin acid lactic L biologic, de tipul celui produs în mod natural de corp, şi au un pH adaptat care respectă aciditatea naturală a vaginului.

Folosesc săpun lichid şi batoane de săpun de ani de zile pentru a-mi spăla vaginul şi nu am avut nicio problemă. Am cu adevărat nevoie de un produs de îngrijire feminină?

Săpunul, în orice formă (lichidă sau solidă), are de regulă un pH ridicat care este foarte departe de cel al mediului natural al vaginului. Produsele de acest tip nu fac decât să deterioreze stratul acid natural al vaginului, al cărui rol este să îl protejeze împotriva bacteriilor dăunătoare. Produsele Lactacyd au un pH adaptat care respectă aciditatea naturală a vaginului. Mai mult, acestea nu conţin săpun, acţionează cu blândeţe şi, drept urmare, se pretează utilizării zilnice.

Cum trebuie utilizat un produs de îngrijire feminină? Îl pot utiliza zilnic?

Lactacyd poate fi folosit ca săpun lichid pe zona intimă externă atunci când faci duş sau baie. Masează pentru a forma spumă şi apoi clăteşte bine cu jet de apă. Usucă cu grijă folosind un prosop curat. Aplică doar pe zona vulvară externă. Produsele Lactacyd au un pH adaptat care respectă aciditatea naturală a vaginului. Mai mult, acestea nu conţin săpun, acţionează cu blândeţe şi, drept urmare, se pretează utilizării zilnice.

Ce este lactoserul?

Lactoserul este un ingredient natural rafinat din lapte. Acesta este utilizat pentru a stabiliza şi menţine mediul de protecţie al vulvei.