Skip to main content

Viitoare mamă

Sarcina este o perioadă pe care multe femei o prețuiesc cu adevărat. În calitate de viitoare mamă, îți dorești să te bucuri de sarcină, având cât mai puține griji.

mothers-to-be-page

Cu toate acestea, sarcina provoacă, de asemenea, unele schimbări foarte importante în corpul tău. Este posibil ca schimbările hormonale să te facă mai susceptibilă la disconfort vaginal. Află cum poți avea grijă de sănătatea ta intimă în timpul sarcinii.

Pregnancy_Sensitive_Intimate_Zone

Zonă intimă sensibilă

Este complet normal să experimentezi fluctuații hormonale în timpul sarcinii și după naștere, iar acestea pot perturba echilibrul zonelor intime și te pot face mai vulnerabilă la disconfort. Membranele mucoase ale vaginului sunt, de asemenea, mai sensibile la iritații, ceea ce poate crește și șansele de disconfort. Este important, mai ales în timpul celui de-al treilea trimestru, să ai grijă de sănătatea ta intimă, folosind produse delicate care nu perturbă echilibrul.

Cum poți proteja echilibrul zonelor tale intime?

Este important să ai o igienă intimă adecvată în timpul sarcinii. Nivelul de aciditate din vagin se schimbă și acest lucru poate perturba echilibrul natural al părților tale intime. Acesta este motivul pentru care Lactacyd® a dezvoltat produse speciale pentru a răspunde nevoilor tale. Acestea sunt blânde cu microflora și promovează creșterea bacteriilor naturale ale organismului. De asemenea, diminuează șansele de iritație și reduc micile neplăceri care pot apărea în timpul sarcinii. Chiar și atunci când simți deja disconfort datorită pierderii echilibrului zonei intime, Lactacyd® îți poate ameliora simptomele și te poate ajuta să reechilibrezi microflora organismului

Citește mai multe despre cum poți avea grijă de zona ta intimă în acest articol.

Lactacyd_Intimate tips_pH graph
Pregnancy_Safe_Efficient

Sigur și eficient

Lactacyd® este sigur pentru utilizare în timpul sarcinii. Este blând, nu conține săpun și este adaptat la nevoile viitoarelor mame. Mai mult, produsele au o eficacitate dovedită clinic. Puteți folosi Lactacyd® Pharma Antibacterian pentru a întări apărarea naturală a zonei intime. Dacă pielea ta este sensibilă sau ușor iritată, atunci poți alege Lactacyd® Pharma Sensitiv. Dacă suferi de mâncărimi sau senzații de arsură, atunci Lactacyd® Pharma Calmant te poate ajuta să te simțiți mai confortabil. După ce ai născut, este de asemenea o idee bună să continui să-ți îngrijești sănătatea intimă cu produsele Lactacyd® pentru a contribui la întărirea echilibrului florei vaginale.